Pastacılık Ürünleri Dolum

Sıvı ve viskoz Pastacılık ürünleri için KULP Dolum Makinaları

Pastacılık uygulamaları için KULP, uyarlanmış doldurma nozüllerine sahip çok çeşitli dolum makineleri önermektedir. Sabit bir doldurma başlığı veya esnek bir başlık ile muhallebi, krema, kek hamuru, sos, dolgu ve benzeri sıvı ve / veya viskoz ürünler, soğutuculara girmeden önce paketlere veya tepsilere doldurulabilir. Aşağıdaki video'da puding dolumu, cheesecake dolumu, kapkek hamuru dolumu, ekler dolumu/ enjeksiyonu, muffin dolumu, kurabiye reçeli dolumu, kek hamuru dolumu, sütlaç dolumu, börek dolgusu, creme brulée dolumu , kruvasan enjeksiyonu, churros enjekte etme ve diğer benzer unlu mamullerin dolumlarını görebilirsiniz:

Aşağıdaki dolum nozulları, doldurulan ürünlere göre dozajlama makinesine kolaylıkla takılabilir:

Kase Dolumu için Hortumlu Dolum Tabancası

Flexible Nozzle

Çizkek Dolum Nozulu

Cheesecake Nozzle

Enjeksiyon NozuluInjection Nozzle