D1000

. MAKINADAKI DOLUM SILINDIRI SAYISI: 1
. DOLUM ARALIGI: Min. 100 ml - Max. 1000 ml  
. OPSİYONEL DOLUM PİSTONU: Min. 20 ml - Max. 400 ml 
. KAPASITE : 720 kap/saat

MAKINA ÖZELLIKLERI :

 

- Makine pnömatik sistem ile çalışan hacimsel bir dolum makinasıdır.

- Gramaj ayarı çevirme kolu ve numaratör ile kolay bir şekilde ayarlanır ve kayıt altına alınır.

- Dolumu yapılacak ürünü direk imalat kazanından kendisi alır.

- Yüksek yüzey pürüzsüzlüğü ve argon kaynağı teknolojisi sayesinde bakteri üremesine ve kirlenmeyi önler.

- Sızdırmaz elemanları doldurulacak malzemenin kimyasal özelliğine ve ürün sicaklığına göre teflon, viton veya polietilen malzemeden imal edilir.

- Makine üzerindeki parçalar tri-clamp (kelepçeler)  ile bir birine bağlanmıştır.

- Nozul, vana ve dolum pistonu kolay temizlik için tasarlanmıştır. Herhangi bir alet kullanmadan kolayca sökülebilir.

- Ürüne göre, sıvı, viskoz veya tanecikli değiştirilebilir dolum nozulları mevcuttur.

- Dolum işlemi sırasında ambalajları koyabilmek için çekmeceli bir platform vardır, bu platform ambalajın boyuna göre yukarı aşağı kolayca ayarlanabilir.

- Makine 4 tekerlek tarafından desteklenen paslanmaz çelik bir çerçeve üzerinde durur. Tekerlekleri sayesinde isteniler yerde kolay ve hızlı bir şekilde dolum yapmaya hazır hale getirilir.

- Masa üstü ve tekerlekli modelleri mevcuttur.

-  Makine 6 ATÜ basınçlı hava ile çalışmaktadır makinede her hangi bir elektrik ve elektronik sistem kullanılmamaktadır. 

- Her model için ayrıntılı kullanım kılavuzu mevcuttur.

 

MAKİNEDE KULLANILAN MALZEMELER :

 

- Dolumun yapılacak ürünün değdiği tüm yerler 316 L kalite paslanmaz çeliktir. Diğer dış yüzey, muhafaza saçları ve ayaklar 304 kalite paslanmaz çelik ve alüminyumdur.

-  FESTO marka pnömatik ekimanlar (yağsız sistem)

 

ÇALIŞMA SICAKLIĞI :

 

Standart sızdırmazlık contaları ile  5 ºC'den 85 ºC'ye kadar, özel malzemeden yapılan sızdırmazlık contaları ile 90 ºC'nin üstünde dolum yapılabilir.

 

DOLUM HASSASİYETİ :  ±% 1

 

DOLDURABILECEĞI ÜRÜNLER:

Bal, Tahin, Pekmez, Likit Soslar, Zeytinyağ, Nar Ekşisi, Sirke, Şalgam, Süt, Ayran, Kefir, Boza, Meyve Suyu, vb